SILICA

köpte fem kartonger med tabletter för hud, hår och naglar. Iof var fyra utköp och jag skulle bara ha en. Ännu en jacka inhandlades men jag e inte säker.

jahapppppp
nu ska jag skriva PM

Pride

Jag lär ju vara den enda som föredrar Andra Avenyn framför Heroes. Förstår inte riktigt grejen med Heroes, Lost och alla dom andra pogrammen utan slut och med för mycket fantasi. Gillar iofs. Kejsarens nya skola och det är väl baserat på verkligheten? aja. Heja A.A iaf!

Sov gott till klockan 9, skrev på hälsorapporten med ank i spets. och missade tre timmars studiotid TEA bokat in för att gitarren var falsk. uhh.

Livet känns så himla...jaha och jaa-ha. Måste plugga och hinner för att livet är just: ja-ha.

Tre dåliga saker med dagen:
1. halsbränna
2. käkade glass(ar)
3. gitarren är fortfarande falsk

uhh.....

Att det alltid ska......

201145-221
201145-223
201145-222

En mycket konstig kväll. Där det gällde att hitta saker att roa sig med.
funka bra!

Torsdag

Förra onsdagen blev det vilt. Trots med endast en kort förfest till Heroes och Idol med laglig öl blev det en kväll som avslutades med ett dopp och Harry Potter.

image217
image218
image219
image220

Jag kan skratta högt för mig själv när jag tänker på vad som hände!
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHA
okej.
hej!

Att vara i total ht.obalans

Varför kan inte ångesten komma innan man äter kakan? och varför har jag börjat lyssna på radio istället för riktig musik på bussen?

två frågor, inga svar.
jahappppp. hejdå!

O-M-G

Lika mycket som t njöt i matsalen idag när hon berättade att hon sett en bil som hette JSO, lika mycket njuter jag när jag ser detta. Vi pratade just i tele och grinade inför denna visning, som man ändå sett några gånger men aldrig riktigt älskat förens nu. Lite efterblivet från min sida men det är ju trots allt höstvisningen och jag har ungf två mån. på mik att samla ihop likadana kläder.


image207
image208
image209
image210
image211
image212
image213

hej!

p.s dinosaurier lär ju vara det läskigaste som finns. jag dör d.s

RSS 2.0