MODI

om en sekund åker jag och t till stockholm. eftersom jag var där senast igår känns det inte så himla skoy att kasta sig in i affärer med miljoner människor som river i högar med coool kläder, IGEN. allt ska va så himla cool i stockholm. alla cool affärer spelar remixade indielåtar som låter som crazy trance och alla omklädningsrum har designkrokar där man inte ens kan hänga jackan. det finns inte ens särsklit snygga kläder och alla verkar vara bitches. så? varför gillar jag det ÄNDÅ?

jo det e modevecka och jag har hört att det ska va något för oss. hohai

man hör så mycket rykten. hela stockholm är rykten.
förresten har ni hört rykterna om att humanvetarprogrammet ska läggas ner?
mitt svar e: ja det existerar rättvisa. och:
allt e bara rykten!

image242
Ö
modi?

23.30
jag hatar pang prego i p3. även kvällspasset och circus kiev/w.


grin


detta får mig verkligen att grina. jagmenar haha gaaah. jag kanske e sen som man säger, men kolla. nu-rave på flygplats, han från snook som typ mimar och mange s i baren. hihahahhohiahahhöhä.

jag älskar d.

att få lite spänning i vardagen

i bilen på väg till Ockelbo (för att förlora med 70p).
Emma:
ja jag är iallafall inte en sån som vaknar varje morgon och tänker på min image.
jag:
*dör* *grinar lite*

ibland är det kul med lite rått kött i januari månad.
det gör ont, men det är ändå någon slags variation.

Dalarna. Sverige?

tre saker som e mycket viktiga i Dalarna. (man får ta del av detta om man åker buss och/eller går i trean på gymnasiet):

1. skaffa körkort så fort som möjligt. och ja, du har tid att plugga körkortsteori på bussen när du e 16-17.
2. planera studenten i ett år.
3. åka till Norge och rensa fisk, ev. resa utomlands eller var au pair i USA. MAN VILL JU INTE MISSA VÄRLDEN. LEV LIVET. NU ÄR VI FRIA.

jag hatar Sverige.
*arg ille flykting*

BMI= HÖGRE

jag e 181,5 cm kort.
trodde lätt jag var 185 cm lång.
pheeeeew. nu ska d shoppas platå
PLAAAATÅÅÅÅÅÅÅÅ

GONNIE?

att sova har blivit lite som en tortyr. borde iaf försöka.
förresten, e d bara jag som e trött på alla räddavärlden-spam man får på facebook?
jag menar varför skulle man få för sig att rädda, ja just världen via facebook. hatar facebook.
fattar nada.
hatar facebook...f*********************n

03.58

att vara ledig innebär vissa sömnsvårigheter.
snart är det idrott

GAMLINGAAAA-SH

idag var jag med min mamma på en shoppingtur. en låång shoppingtur som slutade i både ilska och förvåning (även några kap). hon behövde tips och jag fick vara den fashionabla tjejen som kunde allt om vilka kläder som passar för olika former och åldrar. jag fick även uppdrag som var att fråga om plaggen fanns i någon större storlek eller annan färg. jag kände mig som de där nöjda damerna i det där programmet som heter typ "Give me a style I'm 40+" på femman (Elida och Elma vet).

i början var det okej och jag kände mig nöjd och kunnig, och mamma fick en del snygga plagg köpta. men efter några timmars väntande utanför provrum efter provrum fick jag nog och dog. jag upptäckte att mamma är en sån man hatar när man e på kupolen. en sån som e fet och i vägen när man ska kasta sig efter oversizetröjorna som hänger på reasnurran. hon e en sån som i kassakön står och lyssnar på musiken eller kollar efter sk. "snö-sycken" i butiken istället för att ta upp plånboken och vara beredd när hon ska betala. sen när hon väl betalat tar det jäättelång tid att stoppa tillbaka plånboken i väskan med både dragkedja och hänglås. gassh.

men jag blev nöjd sen ändå. jag lärde henne nämligen hur man går på bussen utan att irritera mig. det var även skoj att kunna snacka skit om folk på bosniska. då slipper man snacka i förkortningar som endast typ T fattar.
"FZNIZTA" kunde ist bli "EEEJ GLEDAJ ONE TETE STO VOLI MODU", en hel mening.

köpte den tonade på rean. e nöjdiz!
imorgon ska vi ha möte om vår klubb. jag längtar efter årets fest. 

2008

så var det slut på jullovets planeringar. imorgon börjar det strikta livet med plugg och hälsa. nyårsdagen har spenderats tillsammans med T i hennes hus med Hampans gamla tisha från -92 (från födelsens dag). har även kollar på tre filmer och ska nu börja kolla på August Strindberg-dramat på svt.se.

gårdagen var okej. singstar hos Emma, flotmärken i maskerna, kisspaus hos Sunis snaggade buskar och LOKA pärons fantastiska utblandningsförmåga hörde till höjdpunkterna. blev lite för full, somna på T's köksgolv. men jag säger bara: att va för full e sååå 2007. 2008 har annat att bjuda på än spyor och försvunna blickar. 2008 e ett år med liv, hälsa och god planering.


tunna ska vi bli!
image241

RSS 2.0