Hv-fest

Mysir
image34


fast ändå inte
image35


17.27
Turt kör på en raggardusch jag kör munskölj. Snart dags för Musik Direkt på Cozmoz. Ska bli kul som fan att se årets bidrag. Roligast var nog iaf när vi var en av dom förra året. haha

just nu: 16,02 min lång Studio-låt (Out There)
fan vad jävla bra den är.
cs


(hoho)

BU

Jag vaknade försent och sitter nu och lyssnar på Sahara Hotnights i grå kläder. Min vecka har bara varit grå känns det som. har jag haft någoin annan färg på mig? nä

Ville bara säga att vi blev utkastade igår från Phone Me..yes! Så vi tänkte trösta oss med Hv-festen som till 100% blir en misär men vi har ju alltid nazistfesten eller festen i Bullermyren att vända oss till. Jag får inte festa heller, men jag kommer göra det ändå (OBS!trots) och måste därför flytta ut idag. jaha....



tar väl med mig den där grå sidenklänningen eller den grå långa tröjan från h&m...
aja..


09.36
http://emmyjane.webblogg.se/1174942782_lucky_lucky_pigeons_g.html
fan vad mysigt. Förlåt för den fula länken men det verkar inte funka.
det är soppa idag, YES!

snart äre party

image33

soliiiiiiiiiiiiiiiiiit

Myspys i Falun idag med sol och utan coolingar.
Jag och Turt rockade rockring till varannan låt i en timme medan Einn pluggade eng, skrev nästan klart en ref, shoppade två klänningar, åt frosties och ska snart dra på bio med klassen. Känns okej.

WELL THAT'S OKAY

My little disco-pony

image32
Okej nu kanske ni tycker att jag är störd. Men detta är verkligen ett mästerverk. Jag vet inte vad som har hänt med min smak och stil men jag har fallit helt för glitter-neon-plast-stilen som hänger där på H&M och som ingen vill ha. Men jag vill vill vill villlllllll....

Så hittar Turt detta och jag dör precis innan jag ska börja med matten.
synd

Back on track

Jahaja då var man tillbaka till värmen skulle man väl nästan kunna säga, det var ju kallt i Skåne...fyy! Eller det blev varmt idag när vi skulle åka...hah...uhh!

Helgen kan sammanfattas med en lång resa, tung synth, snygg loge, goda drinkar, neon,Steso Songs, bra spelning, massa snask, egen lägenhet (för en natt), släkt, födelsedag, dålig spelning i vardagsrummet, shopping, design, dialektbyte, "ny" parkas, Oliver Twist, Fox n'Wolf, candy box och massa annat som var bra bra bra bra bra!




skaffa band folks. Det är kul att resa (utan synth).
En ipod räcker!
PUSSSS

Skjåne

Det är jobbigt att vara här, man börjar snacka som alla och svänger på allt man säger.
Men det var kul igår. Vår bästa spelning tror jag faktiskt utan att överdriva. Alla kastade sig och sa massa fulla kommentarer efter och vi var bara nervösa och ville bullemiäta i logen istället för att dansa med våra fans. Jag vet inte varför faktiskt...kände mig som en gammal rocker. äcklig.

Har nyss skrattat framför P&L's gästbok och kommit fram till att jag nog skiter i festivalen och åker hit ist:
http://www.luger.se/accelerator/

Det är 18 Turt!
Fan vad jag kommer njuta som 18åring...*längtar*

Bandana-POWER

mohohoho
HAHA! min nya stil, inspirerad av Faluns fräschaste modeikon.
Lyssnar på liveinspelningarna med llp från i tisdags och försöker gilla det...jadå!HEJDÅ!

Naked

chanel
Fy fan vad jävla snygg den där väskan är!

Dagens låt är Patrick Wolf- Overture
Ett så kallat masterpiece med trummorna i början och stråkarna. Ja alltså det finns så jävla många riktigt bra låtar. Den påminner om Jens Lekmans Maple Leaves med trummorna. oh ja trummor= bästa instrumentet!

Nu ska jag läsa om slavar och piskor.
Hela världen är ond!

Darling

Nu har jag tvättat mitt tangentbord med en tops. Det får räcka som aktivitet för dagen, sen vill jag bara vila. Men ike jag får inte vila, jag måste plugga som ett äckel. Datobordet är fullt med böcker och papper som väntar på att få bli tafsade på uuuuuh!!!

Igår var vi på fest hos Daniel som fyllde år. Det var en 100% speciell fest med allsång till ackegura och komp i köket, llp i vardagsrummet, tv-spel på övervåningen och ja. Men sen blev det typ galet och jag blev lite för full och var vidrig. Polisen kom...ööh! Men det var nice!

Nu blire plugg för vi ska till LUND!
yes

planering

Idag har jag sprungit runt på stan med Turt skitlänge och letat presenter. Det var jobbigt som fan och nu ska jag sova tror jag. Klockan är lite och min kropp har varit med om för mycket....åh.

1. skola
2. hälsa (träning)
3. repa
4. fest

Jag orkar inte göra någonting. Kan inte bara alla göra allt åt mig...?


Listor

Veckans absoluta favoriter (utan inbördes ordning):
1. NEON
2. Buy one get one på Mcd Falun
3. Arenan
4. onsdag
5. vädret
6. Klaxons på bussen
7. cykel

Önskelista:
1. Cykel (ej bakåtramp)
2. Eltandborste
3. Sodastream
4. Bíl (märke- inte viktigt)
5. ROCK-ring


LLP på Arenan imorgon klockan 19.00

image17

Avsiktlig foul i neon

Idag spelade jag match i Maser A, vår sista match på säsongen säger dom. Sen typ massa träningsmatcher och en cup i Gbg. Fyyy. Jaja matchen gick skitdåligt och dom vann. Jag var riktigt usel och blev utfoulad p.g.a många onödiga foul. Gjorde tillexempel en avsiktlig! Det värsta var ju att den där armbågen var avsiktlig. fan vad pinsamt!
ojojojoj vad jag är trött på BASKET! men den bästa dieten är ju att träna.... så jag blir väl kvar en säsong till...

Gjorde mitt projekt idag istället för den där novellanalysen. Att jag alltid ska vara så jävla sämst!



Men jag gillar mitt liv iaf......eller?

Hyddan

Nu sitter jag hemma hos Turt, hon sätter upp en Britney Spears-affisch som stöd för stackarn. Einn kollar på och förstår nog inte egentligen kärleken jag och Turt har till Brittan. Hon var aldrig ett riktigt fan. Einn gillade Aaron Carter och Emilia. usch vad är det för skit? Britney är ju mästarnas mästare.

Kärleken flödar


dagens låt:
Klaxons- Golden Skans

Fuck me I'm tuff twee

Jag är inget annat. För jag skiter i allt annat. Usch vad jag hatar skolan jag vill att någon tapper själ spränger kristinegymnasiet i bitar så får vi ju iallfall vara lediga och sörja vår byggnad. Alltså det enda jag vill är att ha pengar och en dator och några instrument och smink. haha. Sen kan jag vara nöjd.

Ikväll ska jag nog lyssna på den där talboken jag lånade på bilbo igår. Den som är till för dyslektiker, handikappade och blinda människor. Men de gjorde ett undantag för mig och hon frågde om den verkligen inte var för lätt och frågade om jag inte ville ta den med 10 kasetter istället för två. Men jag sa nej och tog den fula orangea vadderade lådan med spännen. Allt detta gör jag för att slippa läsa den 400sidiga riktiga boken på engelska.

Om jag blir fattig och arbetslös när jag blir stor är det ju bara att ta livet av sig eller låna en talbok!

4-liff

Det är svårt att vara cool.
Idag repade vi våra nya låtar och dom känns jävligt bra. Eller dom svänger iallfall, eller jag tyckte det då iallfall.hehe. Nu när jag hör inspelningen som är bra och pianot låter fint där med slingan osv. så börjar jag ändå tvivla som fan. Jag blir så jävla rädd för att de ska låta som rock eller någon annan vidrig genre. Fast det kännts bra när vi inte tänkt så mycket på just vilken genre vi spelar när vi repat de två senaste så känns det samtidigt jävligt osäkert på om det är rätt. Jag ska inte klaga men när jag hörde inspelningen nyss (x100) så lät det ju faktiskt lite som sugarplum vs. billie the vision and the dancers. Jag vet inte, men min röst låter ju litelite som viktors (sångaren i sugarplum) där i refrängen. Rock liksom. Inte min tepåse, inte alls.

Kollar just nu på emmabodaspelningen i somras. Måste ju vara alla indiebands stora dröm: att spela på Emmabodafestivalen moaha. Men fan vad jag skäms när jag ser den. Vi matchar ja men typ musiken känns...haha. Min röst är inte på topp och vi röjer inte alls som vi gör nu. Åh alltså om ändå emmabodaspelningen kunde varit nu i sommar. Hadethåkan borde förstå och ge oss ännu en platta starköl och visa oss den lilla stugan där han och hans kompanjoner sitter och svettas. Hjärnorna bakom mästerverket. Men spelningen är lo-fi det kan ju verka coolt om några år....just nu känns det iallfall skit.

haha fan. ett helt långt inlägg om LLP yes! älska mig för det intresse jag har.
dagens låt är iallfall trots rockinflusenser Lucky Lucky Pigeons- kniff for liff (obs! arbetsnamn)

tack för att någon orkat läst igenom detta.
(kräver ej kommentarer)

Fight

Nu äre krig i datasalen. Alla spelar olika musik och nyss satte jag omogen_bryd_fortfarade_17 på jmyhaze beatbox- beatbox. Försöker döda killen som spelar spel och den andra killen som spelar hårdrock och brydarna som snackar högt och fan jag är ensam!
 
Matteprovet gick skit och hela världen är en hora.

Så där gick matteprovet. Jag liksom kunde grejerna men jag var för lat för att göra rätt.
Jag älskar Jan Stenmark!
puss puss

bad-mint-on

Idag hade vi den seriösaste gympalektionen på mycket länge. Ung blond kille i ledning och fnissiga brydar som horor. Ja vad säger man. Försökte iallfall gömma mig i misären genom att komma på en dans och sång med einn och turt. Skulle kunna blivit en musikvideo eller till och med en långfilm om man vill, vi är så jävla överdrivet spexiga.

Kom hem nyss och letade direkt efter godispåsen mamma köpte igår. Jag visste att den var i garderoben eftersom hon inte är så smart och gömmer på samma ställe hela tiden. Elma hade förövrigt varit hemma 2 timmar och letat igenom hela köket. Jävla idiot, vems gener är det liksom? men jag kan inte säga något annat än att jag var jättenöjd och imponerad när jag hörde Klaxons- Atlantis To Interzone på högsta volym spelandes i huset när jag kom hem. Fy fan vad bra.

HAHA
största skämtet är ju radiointervjun jag nyss fick av einn på msn. haha alltså vi är så mesiga och nervösa. Vi bara fnissar och är rädda för att inte säga något dumt eller råka försäga oss om vem låtarna handlar om. fy fan det är bara pinsamt allt. usch


17.02

# ema säger:
seriöst, om HV05 var som robinson så skulle anna åka ut.

fuck me I'm tuff twee säger:
hahaha, ja

# ema säger:
fan,jag vill att det ska vara robinson


Computerlove

Nu sitter jag i datasalen. Vi har lång rast och jag är jättemätt för det var sån där god mat tror jag. Alltså egentligen är den ganska vidrii men det är något med den som är gott. Ingen vet. Åt iallfall skitmycket och mår illa. uhh.

Jag och Embe sitter här och några äkta kristineelever med modekläder från vero och såna där frisyrer med stora sportpannband. Ja alltså det kan ju vara fint... Oj nu kom det in bf-are också, alltid en favorit. Det är kul och se vad folk går in på för sidor först. Lunarstorm är en klar favorit och även typ tecknade små spel och msn på högsta volym.

Det jag hatar mest med denna datasal är att den är typ säkerhetsskyddad och det behövs kort, nyckel och en kod för att komma in. Så om man sitter inne i datasalen så måste man hela tiden gå och låsa upp för dom som kommer. Det är sjukt jobbigt. haha nyss vare ett mycket gott exempel när det knackade och alla kollade på varandra och ingen ville offra sig. Det tog ett tag innan någon stackare klämde fram "jaaha....äre nån som villl öppna ellör?". Jag öppnade för jag trodde det var Turt och Einn. Vart fan är dom? Hoppas de fattar att jag är här...jag vill bli räddad.

Jag fick min matte diskret-bok idag. Den är platt, men Fredrik säger att det är en svår kurs som mest handlar om att läsa matte. Fan jag hatar att läsa matte. usch. Jag och Malin (snillet) ska göra den ensamma och fan vad nöjd jag blir om jag fixar den. wooho.

kille_i_datasal_bf_17:
"fan vad äcklig tyst det var här inne!"

jag drar nu!

0,25(x-4)2-1

uhhhh.
Nu sitter jag här igen och skriver om min dag. hihi.
Jag tänkte plugga hela dagen, framför datorn. Matteboken ligger här framför mig och jag försöker lösa en tvåstjärning uppgift om någon tagent och en riktningskoefficient. Känns bra, känns smart. Jag gillar att verka smart även fast det inte kan verka så. Men jag gillar samtidigt att verka dum i huvudet eftersom det kanske verkar så.

Mitt nya liv börjar imorgon och då ska jag vara seriös i skolan. Alltså inte rita massa bilder över alla mina block eller slå turt och einn eller gå och äta mitt i en lektion. Jag ska vara PÅ jag ska vara MED och jag ska vara en av dom där som sitter och kan allt. Eller kanske inte en av dom men iallafall ska jag låta bli matsalen, datasalen och replokalen. huhu

Alla snackar rave. Alla som inte spydde fem gånger efter sin senaste fest och mådde illa i två dagar. Alla som skulle orkat med en efterfest snackar om rave. Men jag gillar rave och jag vill springa runt med neonkläder och dansa till galen musik och vara jättefull. Men jag vet inte om det passar in med mitt nya seriösa liv...svårt det där med matchen. Liven måste ju matcha liksom och ett raveliv och ett skolliv är ju en 100%ig missmatch. Som en guard och en inside, rosa och rött, einn och sport, LLP och hårdrock. Ni förstår det är svårt.

Men jag bjuder på en ravebild som kanske får mig mer peppad inför det hela.

Jaha. detta är alltså då en bild på mig och Sofia i åttan. Jag behöver inte säga något mer än att jag borde varit självmordsbenägen på den tiden.

Dagens låt är så oraveig den kan bli.
Radio Dept. -Pulling Our Weight
Passar när man pluggar.
hoj



21.33
Jag hatar skolan.
Kemi och matte liksom.
Peaches passar NU!

Merkur vs. Super

Elida skickade just några bilder från Bosnien i Mostar på affären Merkur. Jag älskar den affären. Allt är billigt och man köper massa snask och det är kallt där inne så man kan andas. Haha alltså de här bilderna fick mig att tänka på somrar när vi hängde i Bosnien en månad och bara svettades och led. Men det var vissa stunder man gillade som stunder med mormor och morfar all god mat och värmen. Trots för mycket värme och klagan så saknar jag det mer än vad jag någonsin kommer sakna vintern. 

haha de är så söta.


Elin upplyser mig för andra gången om Supersofies nya projekt med en vän som kallas Lucky Twice
Hon upptäckte just att deras låt heter Lucky och refrängen går "I'm so lucky lucky...." osv. Haha Elin tror det skapar dåligt rykte. Och efter att jag sett deras video och hört deras låt så tror fan jag det med. Död åt Supersofie!

highscore

Jahaja...back on track så att säga.
Skulle väl kunna säga som så att min dag varit ganska tråkig och jobbig. Vi åkte till Linköping idag för att spela basket. Alltså det måste varit den mest värdelösa resa jag gjort. 7 timmar i en minibuss och en match i två timmar som vi fetförlorade med mycketmycket. Jag skäms. Men det var kul att sitta och skämta med Emma och Amanda hela vägen. Många omogna skämt och jag upptäckte dryga sidor hos mig själv. ohh
qkkorv

Jag är fattig. Till och med så fattig att jag idag bara köpte två cheeseburgare och ett singoallapaket istället för en meny på mcd. Alltså vad jag än gör nu gör jag billigt. Snart börjar jag stjäla och hora, jagmenar det är väl kul med pengar? och grejer. ÅH jag vill ha pengar och grejer. Måste spara ihop lite pengar till den 21a mars när LLP åker till Lund och spelar. Vi ska shoppa som fan....eller iaf något litet....fint.

Kom nyss hem till en misär och sitter därför här denna lördagskväll och skriver. Läste nyss en intervju med Juvelen i nolltvå, nivet killen alla snackar om som påminner om Michael Jackson, Eric Gadd och Moneybrother tillsammans? Djup kille tänkte jag. Han är 30 år!!!!!!!
Jag har tid på mig. Vi har tid på oss. Det är lugnt.

Dagens låt som gick ganska mycket på repeat i minibussen:
Lily Allen- Knock 'Em Out
Cool tjej.
Grym tjej skulle jag nästan vilja säga men jag är inte sån.


Hola

Med stort H.
Jaha nu tänkte jag starta en blogg. Alltså jag vet egentligen inte varför jag gör det men aja skitsamma.
Som ni kan se heter den "Fuck you fucking bitch" det är ju jävligt hårt och fult. Men förut när vi inte visste vad våra låtar skulle heta brukade vi döpa dem till fuck you fucking bitch för att vara lite Falun och coola. Jag tror vi fortfarande gör det. eller?

Nu lyssnar jag på Klaxons. Ska tydligen vara helt rätt. Till en början lät det som en tysk brandkår sen tysk porr och nu låter det ju helt fräscht. Jag fattar inte varför jag kopplade det till Tyskland. Jag tror det var en konstig tysk känsla som jag plötsligt fick eller så låg det kanske en Lidl-påse och skräpade i närheten. svårt.

När man ser en bild som denna blir man ju galen.

Imorgon är det afterski-gymnasiefest på cozmoz, känns inte som min tepåse men jag önskar mina vänner som ska dit en trevlig kväll med många skidstrul och schlagerhits. Själv ska jag till Linköping och förlora en match. Sista bortamatchen tack och lov.

dagens låt är iaf:
Justice vs. Simian- We are your friends
Lyssna, njut och dansa i neon till Strobo.
hejdå

RSS 2.0