Är rätt nöjd

image51

hejdååå

Hästdräkt, klänning, trosa
jag ska på emmaboda.
åpipåki

(Ja elin jag fick biljetten imorse..)

pussipusss

neo violence- tough alliance

Nya TTA är fräsch, lite soft men ändå nice lix. Blev dock inte lika glad som när New Waves kom och ägde hela sommaren 2006..menmen.

jag ska inte klaga, jag ska till götebrog.

SKOJARU ELLER?
nej

LLP- historien bakom succén

"Innan minnesstunden idag kom vi på värsta idén. Eller Hanna kom på idén. "jaag vet vi startar ett band, med tjejer i" Och vi blev helt, "yeah okej!" Sen sa jag att det var coolt med tjejband. Och då protesterade Hanna och Elin direkt. "Om man tex. säger the hives: ett band från Fagersta. Man säger liksom inte ett "killband" från Fagersta. Men om det skulle vara Sahara Hotnights då säger man: Ett tjejband från..hm. Ja men du förstår" hm. Jag förstod och lärde mig något nytt för dagen.
Några exempel för bandnamn är: Springrolls, The Kennies, Kenniec, Prst och antalkillarnoll. Men ingen av exemplen verkar vara så jättebra. Men vi kommer säkert på något.
Elin kommer att göra värsta hemsidan för bandet. Och Hanna (våran fotograf) har redan tagit lite band-bilder. Moahaha. Redan liksom, jag menar vi har ju verkligen börjat skriva låtar. Vi kommer att hålla till i Djurås hos Elin i hennes "rum-med-instrument-i". wohoo.
Instrument som kommer att vara med är:
gitarr
bas
trummor
och SYNTH!"

Kiss, kiss, råtta, katt

Kom nyss hem med blå läpp (!) och blött hår från träningen, sista träningen. härlit. Det var roligt att krossa 91:orna idag. Det känns ändå som att de har någon sorts respekt för oss fast de egentligen inte borde ha det. Menmen bra träning inför Gbg så att säga.

Packade ihop lite accesoarer, smink och hygienartiklar som det så fint heter. Blev visst tre nessesärer...jag får nog riva ur några hippielongi-band och stora rave-armband. Försökte även komma på vad jag skulle köra på för stil där nere. Det blir leggins-tischa-stilen och ev. leggins-klänning-stilen. haha. Eller mjukis-stilen.......den är härliii

Kollade även på detta mästerverk nyss med några kända ansikten och hårsvall från Falun. Orkade tyvärr inte kolla klart på hela eftersom den är typ 12 min och spänningen dör lite lätt efter 2ungf. Men helt klart värd ett kik!

P.S Turts bror Hampan är med och säger "AJ!" precis 04.07 in i filmen D.S

P.S2 var noga med att lyssna på soundtracket. Känt Faluband som kom trea i MD. Får man fråga vilket? D.S2

puss

godnatt

tji säger:

tji!

tjo säger:
tjo!


Myths of the near future

arg arg arg arg
tråkig träning med Mats i spetsen......uhh
arg
fysiklabb
arg arg arg
orkar inte göra om försöket....
ARG

klaxons
arg
(kopplar ihop en känsla (arg) till fel saker, generaliserar så att säga)
( fan behaviourismen-uppgiften.......)

*död*

what up?, what up?, what up?

Härliii rubrik med inspiration från gamla goda lyckliga tider. (stick)

Impulsköpte brillor utan glas idag. Kom även på vad som var fel med hela fysiklabben (liter inte deciliter, HALLÅ). Har också hängt på caoz en stor del av kvällen, spelade fotboll och kände mig som en del av Caoz-olmypiaden som kommer ske i sommar eller nåt. Härligare var det när jag kom hem och skickar mail till Accelerator (som förövrigt är den bästa festivalen i sommar) om volontärjobb...haha. Krockar ju med Meshuggah, men jag prioriterar sen så att säga.

image50
osäker hos brill, inspirerad av luring.
TJI

Peace and love 2006

Nog tycker man att peace and love har sjuka bokningar iår, men detta slår väl ändå allt? Vad är det här? Såå sjukt, så frigjort men ändå så vackert att man inte kan sluta titta hur seriöst allt är och hur välplanerat allt ser ut att vara. ah men det är kul.


hello love

Min ensamma tid har bara bestått av njutsamhet.
och snart är de tillbaka


image49
men du är här <3






NÄR ALLT ÄR SKIT KOMMER TTA OCH RÄDDAR HELA JÄVLA VÄRLDEN


woho

Igår var det fest
idag gick jag i en skog
Tänkte plugga
Tänkte träffa Louise

Jag hatar mig själv
förlåt

RSS 2.0