NÖJD så att säga

Alltså idag har varit en bra dag som jag har fått mycket gjort på. Dömde basket i maserhallen, cyklade med min nya cykel (ej födelsedagspresent så det är ej töntigt) till Kupolen helt ensam och köpte medicin och hittade grejer som jag ville ha, åt sedan en chickenburger i ensamhet med sms och pluggade sedan fysik resten av dagen och förstår nu en del av hela grejen med termofysik (haha). Har även duschat, är även fräsch.

jaha då var man nöjd med sitt liv..eller?
Känns så iaf, och det har fan inte kännts bättre på mycket länge.

Imorgon är det ju valborg. Härlig val, härlig borg får vi hoppas. Blir först musik på Västra med Amina och trogna sen förfest hos turt/ute/okänd/ökänd? Sen drar vi nog till "törstiig" och kanske kanske river av några få låtar. Men det blir iaf mycket alkohol och det är jag värd efter denna dag.

tack!

Blame the alcohol

Kul kväll men lite för mycket av det "goda" så att säga.
Äter just nu godisar utan att känna smak, känns bra.
POLLENALLERGI


Frigjord sång på Ö.Hamngatan. Har alltid varit en dröm:
image48

image47


Blandband inför H34

Never Content - Air France
Alala - Cansei de Ser Sexy
In Yr Underwear - Fox n? Wolf
let?s kill cupid - Kissing Mirrors
A Boy Like Me - Patrick Wolf
Kids - The Concretes
Gravitys Rainbow - Klaxons
Mr Vain - Culture beat
Fall From A Height - The Honeydrips
Knock ?Em Out - Lily Allen
25 Years And Running - The Tough Alliance
Youth Alcoholic - Fox n? Wolf
Queen of the world - Ida Maria
I Think I Need a New Heart - Magnetic Fields
West Side - The Studio
(Lack Of) Love Will Tear Us Apart - The Honeydrips
leg 737 by alvy singer - the tough alliance
Håll ihop (med Jens Lekman) - Vapnet
Huvudet I Sanden - Familjen
D.A.N.C.E (bbc rip) - Justice
This month, day 10 - Cansei de Ser Sexy
Every Time - Santa Maria
Self Service (Short Version) - The Studio


I think I need a new heart

Inatt drömde jag om Jens Lekman och vi var kära. Jag var glad som fan och han spelade alla dom där klassikerna på sin lilla ukulele i solen vid vattnet. Men sen kom min mamma och sa att jag var 17 och Jensan drog.
Sen vaknade jag 40 min försent.


inget går rätt till längre.
*bajsar på samhället*

?

Varför får jag så ont i hårbottnen (mkt fult ord) när jag har hästsvans och måste byta frilla i skolan mitt i lektionen?
Varför är jag orolig för att alla fester ska bli misär?
Varför snackar folk EMO-mode och mår dåligt?
Varför har jag inte lämnat in den där novellanalysen som skulle in innan jul?

image46

http://myspace.com/bosnapelo

Gävle

Part 1
Part 2
Part 3

underground underwear

Enligt lösryckta rykten från Elin och myspace har Teenagers blivit bokade till Emmabodafestivalen. Ej officiellt ännu och ni borde vara glada som läser detta nu och boka biljetter snabbt!!! Alltså detta är ganska stort om man förstår hur jävla bra Teenagers är, helt sjukt. Jag är iaf. helt säker på att jag ska dra till Emmaboda och dansa, dansa, dansa nu. ÄNTLIGEN har Emmaboda fattat grejen med new-rave (med affischen också) och vi (mina trogna och jag) bugar och bockar.
Lyssna på deras myspace och lyssna även på deras remixer. Lo-fi fnk-remixen är riktigt bra och sådär.

Jag hoppas på Fox n'Wolf och Fm Belfast nu och om Emmaboda är så jävla rätt lovar jag fan att köpa biljetter i tio år framåt och alltid lita på Hadethåkan....

Detta är riktigt fräscha musiktips till alla därute.
Åh så bra!

image45


bo-hoe

Vi har fått en ny dator och den har nu tagit den gamla datorns plats ute i allrummet som det så fint heter. Den gamla datorn har flyttats in i Elmas rum (mitt gamla) och nu ska jag flytta in med den. Alltså detta är det bästa som hänt mig på länge. Jag planerar redan långa nätter framför datorn och hur min inredning ska likna någon slags stinkande rök. Det är ett mycket litet rum och jag kommer att använda minsta lilla kvadratcentimeter till att få det att verka ofräscht.

haha. skoja...
det ska bli mysigt bo-hoe-liknande med vattenpipa eller ev. affisch på vattenpipa.

Har nyss rensat datorn på ungf. 5GB musik och minst lika många bilder och filmer. Den är nu alive igen och innehåller endast musik jag gillar ev. saknar.

åh. känner mig så självständig.
tjo

17.25
Det är alltid kul när man läser sånt här...hhaha seriöst!

Rip it up!

Tjo
Hit vill jag jättegärna
Tji

Rules out, SATSA!

Inget spec har hänt idag. Har hängt i Falun C och kikat på alla msk's som satsat den sk. sommarstilen nu när det är så varmt och allt. En klasssiker (OBS! endast fakta från dagens upplevelser) är pastellerna som folk verkligen kastat på sig för att det just är "sommar-väder", vita leggins och satsiga (=påhittat ord) långa ev. korta kjolar som är lite bohemiska. Sommarstil-man är ju en helt annan historia där mannen i fråga oftast valt ett par blommiga badshorts till en "typ" matchande pastell-piké ev. ljusa jeans och tisha. Men jag ska inte klaga, och det gör jag inte heller, jag gillar pasteller och jag gillar framförallt att se folk satsa stilar!

En trend som vi också märkt i Falun/Borlänge är att alla verkligen satsar hög musik ur antingen mobiler, bandare eller någon stackare som spelar extra högt i hörlurarna. Ah men det jag vill komma fram till är att folk inte verkar vara rädda för att visa sin musiksmak ev.livsstil och det är skitkul. Jag bara väntar till den dagen då jag hör något bra ur en frigjord nalle, bandare eller hörlurar. Hittills har det bara varit punk, hårdrock och radio..hm jag väntar på technon, indien och ev. något demoband som spelar sig själv. mm *längtar*

Frigjorda kommer vi vara när vi glider runt med vår 10-kronors-pop-indie-emo-bandare
en mix helt enkelt:

Keep it pure Einn!

förlåt för alla ev. och sk. men de tillhör dagen!
TJI!


I know what it takes to make love die

Det krävs inte mycket om det är på låtsas. hoho

Tänkte styra upp mitt liv och vakna tidigt imorgon och plugga, sen repa klart nya låten (som är rätt så fräsch), sen äta glass. Ja men ja. hejhej!!

TJI!
(uttalas raskt och ska vara lite rivigt)


Suck, suck, suck my art hole

!

Harder, better, faster, stronger

Jag hade gärna slutat uppdatera för att LLP-picon skulle vara högst upp föralltid. haha. Men Turt uppdaterar inte lika ofta så hon kan ju vara nöjd. Den gjordes förresten igår hemma i Djurås. När vi posat ungf 1 h i Elins garage gick vi in och började välja bilder. Förra året posade vi en och en och trodde att det skulle bli mycket bättre och enklare. Men njaaa förra årets pressbild är inte lika fräsch och man ser mer strikt och rädd ut när man är ensam. jaja. Sen satt vi framför photoshop och fixade allt i minsta detalj. Egentligen äre inte så svårt. Man klipper ut bakgrunden med magnetlassot, hittar fåglar på google, gör ett "pattern" av fåglarna som man sedan gör till bakgrund, målar ett hjärta, drar några streck, laddar hem ett program som får saker att röra på sig, sen fixar man lite med skuggor och färger och VOILÁ ett mästerverk har skapats....! För dom som satsar pressbilder kan det ju vara ett tips eller nåt..

Har fått (i delad mapp på msn) Familjens album nu och är nöjd. Killen är ett mästerverk. Låtarna är riktigt bra. Jag gillar mest: Huvudet i sanden, Kom säger dom, Nu händer det igen, Det snurrar i min skalle och Vad du vill. Haha det var ganska många, men det var dom han körde live och det var så braaa bra braaaa. Tur att han är bokad till många festivaler iår.

Annars är låten som min rubrik heter en av favoriterna JUST NU!
tji

I DON'T NEED LOVE, I'VE GOT MY BAND

image44

Fuckoff is not the only thing you have to show

Igår vare fest.
Jag festade inte så rejält som vissa andra på festen haha.
Men det var kul att vara åskådare också, vi njöt väl typ av att kolla på när alla hånglade med alla och var lyckliga. Kom fram till att jag blivit så jävla mogen och kan rensa bort alkoholen på vissa fester utan att skämmas före. Men det har varit massa misärfester på sista tiden och det var jävligt längesen jag var riktigt full och lycklig och vaknade illamåendes. Jag har väl helt enkelt högre krav nu och vill väl inte riktigt supa till om det inte är nödvändigt.
aja

mogen_bryd_30

Mitt liv går just nu ut på att shoppa kläder och försöka planera in både Arvika och Emmaboda i sommar. Jag måste på båda! bara måste... Men jag måste fan ha pengar också. Man har väl lärt sig att pengar inte är så viktigt och att allt löser sig och det borde det göra. För jag ska till Arvika iaf. bästa bokningarna i landet.

hoj

mode vs. stil

90tals-disco

Vi var 90tals-disco och vår publik bestod till mesta dels av indiekids. Och av någon konstig anledning kändes det inte helt rätt på Hugo's i Uppsala den långfredagskvällen. Kanske efter några öl tänkte man och drack en drink. Men ike! Det kändes konstigt ändå och jag tror inte det var för att ölen tog slut eller för att vi var de enda icke-rökarna där. Vi var annars ganska lika. Blyga, självmordsbenägna (den röda stämpeln på vristen) och egentligen gillade vi alla samma musik fast det liksom inte riktigt gick fram. Men mest vare nog för att vi kände att vi passerat en söta indie/twee-stilen och kände (precis som på café caozzZ) att om vi bara varit där tidigare i våra liv hade allt varit perfekt och vi skulle ha njutit lika mycket som dom andra.

Men skulle vi verkligen det?
Jag gillar mode och trender och har nog ingen stil egentligen. Och ja, jag återkommer till behaviorismen (psykologisk teori PSA) som förövrigt dödat allt jag trott på. För vi är djur, missbildade raser, maskiner om någon vill...men framförallt inte unika!! Så ja, jag påverkas, ni påverkas, alla påverkas!!! så vi blir ändå en och samma till slut. Så inget behövdes egentligen förklaras eller sägas, vi var lika. STILL!



Bjuder på några av Turts bilder. Från v:

Latteart "Kid" á la Carl Johan (Tidningen KID firades förresten)
Kaffe/glass/choklad drink (varm)...mm
Käk på slott-liknande byggnad omgjort till Max (gott)

Men när jag ser detta blir jag ändå helt indie och glömmer discon.
för en stund

The Honeydrips-  Fall From A Height (indie)

Bambi magic

image38

KOM IGEN EMMABODAFESTIVALEN

image36

http://www.myspace.com/foxnwolf

a-a-a-a-a-a-a-a

Idag har jag bara varit seg och lyssnat på musik, fått ny musik. Tänkte vara lite fräsch och har nu The Honeydrips och Concretes album. Einn tipsade.
(Lack of) Love Will Tear Us Apart är en riktigt bra låt med Honeydrips trots sång från Cat5bryden och det fula namnet (på både låten och bandet). Men ja det är väl sånt som funkar har man ju märkt, kännt och hört.

Jag älskar att shoppa och jag vet inte om det är för att jag typ mår dåligt och behöver tröstas hela tiden eller om det är en sjukdom eller bara ett nytt intresse. Men det är så jävla roligt haha. Jag har köpt grejer nästan varje dag denna vecka och det är bara impulsköp som skett efter skolan ist för plugg. Idag t.ex. impulsköpte jag ett par silverskor för fyrahundra spänn på wedins...alltså.. snart försvinner mina pengar och så står jag där och det piper!

men jag kommer vara stolt!

The bitch said oh yeah, hell yeah, damn yeah!

music is my hot hot bath
music is my hot hot sex

civilstatus: Offline (ev. rabbit)


CSS= det enda rätta för mig. Jag är alltid så jävla efter. Hypen var ju liksom för ganska så längesen. Men jag lyssnade i somras närom var litelite underground. haha. Men det är inget att skryta om eftersom jag slutade lyssna. Jaja lyssnar nu och är nöjd som fan. Vill slå alla.
hoj!

Det snurrar i min skalle

Jag och embe snackade om depression idag. Känns som att man hamnat i ett stort svart hål mitt i sept-okt och hoppat över sommaren. Alla snackar fest, alla snackar plugg. Jag är alla.

Förlåt för mina tråkiga inlägg. Det är såna här man ångrar vid ett senare skede och raderar hela bloggen. *känner igen mig*

Men fan familjen piggar upp ändå. Låtarna på hans myspace är mästerverk. Jag vill ha skivan.
*tankar*
eller?

Listor, igen

just nu:
1. fanstisera att allt är bra och drömma på bussen till The Studio som soundtrack (=segt).
2. mat, mat, mat
3. streetbasketturnering (som ska få mig på bball-fötter igen)
4. friluftsdagen (som man får välja MUSIK på= nya låten blir klar) (+ att jag kommer på bandfötter igen)
5. fota nya fräscha bilder
6. hata och snacka skit om alla (kul)
6. komma på något dyrt till 18års-dagen
6. lov (L)
6. shoppa slut på alla mina pengar


7. plugga
slut 

23.26
8. brasilien
CHECK


AND I STABBED MYSELF WITH A KNIFE

4-LIFE
eller?

Idag åt jag massa med turt så våra bukar sa ifrån och nästan sprängdes. Kom fram till att det enda jag brydde mig om i mitt liv och det enda jag ville ha var:
1. mat
2. musik
3. fest
4. pengar
5. kompisar
6. kärlek från alla
7. dator

jaha sa alla andra som också tyckte samma.
Maslovs behovstrappa är ju nästan lika skulle man väl kunna säga och human dödar min hjärna. Jag diskuterar hur vi påverkas av det dåliga samhället, hur dåligt man mår av samhället, hur ofeministiskt Heavy betedde sig på MD osv. utan att ens tänka att det är frigjort och jävligt hippie. Klistrar in lite svordomar för att höja hårdingkvoten.
hård
ensam
rik
alkohol
det är jag i min hjärna.
 
Jag är lite stressad för att jag vill bli klar med alla skolarbeten innan påsk, innan Uppsala, fest och död. Fan dokumentet med novellanalysen lär vara orört en vecka till tror jag.
äckliiiii

RSS 2.0